top of page

Volledige badkamerrenovaties tot in de puntjes afgewerkt

Uw droombadkamer, volgens uw wens en budget

Bent u uitgekeken op uw badkamer? Is ze verouderd en langzaamaan aan vervanging toe? Of voldoet ze eenvoudigweg niet meer aan uw behoeften? Dan kunt u op Denis Vandenabeele uit Ronse rekenen om daar verandering in te brengen.


Van afbraak over de elektriciteit en waterleiding tot nieuwe tegels toe

Een badkamer vernieuwen is een hele onderneming die verder gaat dan de vervanging van het badkamermeubilair. Bij de meeste mensen is het een globaal project waarbij ook de nutsvoorzieningen en de interieurdecoratie onder de loep worden genomen. Om zo tot een spiksplinternieuw totaalplaatje te komen waarvan ze nog lang genot hebben. Met zijn jarenlange ervaring is Denis Vandenabeele uw aanspreekpunt om uw plannen te bespreken en tot een goed eind te brengen.

Hij breekt uw badkamer uit, inclusief de tegels, past de elektrische en sanitaire leidingen aan en richt uw badkamer weer in, conform uw budget en uw wensen. Zo kan Denis uw bad vervangen door een moderne inloopdouche, hij plaatst een nieuw badkamermeubel met inbouw- of opbouwlavabo of geeft de bestaande wastafel een nieuw werkblad op maat, sluit nieuwe kranen aan enz. Kortom, Denis staat voor alle sanitaire werken. Maar daarbij blijft het niet … Hij verzorgt ook de eindafwerking. Dat wil zeggen dat hij een nieuwe badkamervloer legt en ook de muurtegels plaatst.


Deskundig advies en professionele uitvoering van de werken

Droomt u dus stiekem al enige tijd van een nieuwe badkamer, aarzel dan niet om een beroep te doen op Denis Vandenbeele. Dankzij zijn technische kennis en expertise geeft hij u professioneel advies en bezorgt hij u een parel van een nieuwe badkamer.


Denkt u aan een grondige renovatie van uw badkamer? Neem contact op met Denis Vandenabeele, uw badkamerspecialist in de Vlaamse Ardennen.

Schrijf een reactie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page