top of page

Kraanwater, het perfecte alternatief voor flessenwater

Stadswater uit de kraan

Water is een basisbehoefte. Eentje die iedereen heeft en die uiterst makkelijk kan ingewilligd worden. Gewoon de kraan opendraaien en u geniet van zuiver drinkwater. Toch halen velen hun neus ervoor op en dat is uiterst jammer gezien de vele voordelen van kraanwater.


Besparen met kraanwater

Hebt u er al eens over nagedacht hoeveel u kunt besparen door te kiezen voor kraanwater? U hoeft niet meer te zeulen met plastic flessen van de winkel naar huis en ziet het afval in uw pmd-afvalzak drastisch afnemen. Dat is goed voor het milieu en u realiseert al snel een mooie besparing en wint aan comfort. Want uw drinkwater komt gewoon uit de kraan.


Drinkwaterhygiëne: kwaliteit verzekerd

De watermaatschappij garandeert sowieso de basiskwaliteit van het stadswater dat uit uw kraan komt. In sommige gebieden kan het water hard zijn. Dat betekent dat er vrij veel kalk in zit. Ook dat euvel kan zeer makkelijk verholpen worden door de plaatsing van een waterontharder. Dat is een toestel dat de kalk uit het leidingwater haalt. Zo bent u zeker van de zuiverste waterkwaliteit en geniet u bovendien van mooiere kranen en sanitair omdat die niet langer te lijden hebben onder kalkafzetting.


BWT-waterfilter voor zuiver en gemineraliseerd kraanwater

Denis Vandenabeele kan uw kraantjeswater nog zuiverder maken door de plaatsing van een kraan van Hans Grohe met BWT-filter. Die zorgt ervoor dat chloor en zware metalen (zoals lood en koper) uit het water worden gehaald en verrijkt uw kraanwater met de juiste dosis magnesium. Na 2 jaar dient te filter vernieuwd te worden. Maar gedurende die tijd geniet u van zo’n 4000 liter gezond en fris drinkwater uit uw eigen kraan.


Vraag informatie bij een vakman

Hebt u interesse in de installatie van een BWT-filter voor de zuivering van uw drinkwater? Neem dan contact op met een vakman zoals Denis Vandenabeele. Dankzij zijn jarenlange ervaring geeft hij u graag professioneel advies bij de plaatsing van een aangepaste installatie. Die plaatst hij bij u volgens de regels van de kunst zodat u binnen de kortste keren van zuiver drinkwater geniet.

Schrijf een reactie

Bedankt voor uw bericht!

bottom of page